Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε την Κρήτη το φθινόπωρο

Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε την Κρήτη το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να επισκεφθείτε την Κρήτη και να απολαύσετε το νησί σε μια πιο ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οι θερμοκρασίες παραμένουν ευχάριστες, με μέσο όρο μεταξύ 20 και 28 βαθμών Κελσίου. Αυτό σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τις παραλίες, τα γραφικά χωριά και τα ιστορικά αξιοθέατα χωρίς την έντονη καλοκαιρινή ζέστη.

Με λιγότερους τουρίστες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την Κρήτη με έναν πιο αυθεντικό και ήρεμο τρόπο. Οι παραλίες δεν είναι πλέον πολυσύχναστες και τα δημοφιλή τουριστικά σημεία είναι πιο προσιτά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε κάθε στιγμή της διαμονής σας χωρίς τη φασαρία.

Επιπλέον, το φθινόπωρο στην Κρήτη είναι γεμάτο με τοπικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που γιορτάζουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του νησιού. Από τις γιορτές συγκομιδής σταφυλιών στα οινοποιεία μέχρι τις παραδοσιακές γιορτές των χωριών, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ζήσετε την αυθεντική κρητική φιλοξενία και να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα.

Αν ψάχνετε μια εποχή για να απολαύσετε την Κρήτη άνετα, χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού, το φθινόπωρο είναι η ιδανική επιλογή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το νησί αυτή την εποχή και να ζήσετε μια αξέχαστη φθινοπωρινή απόδραση στα ξενοδοχεία μας.