Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Κορυφαίες οικογενειακές δραστηριότητες στην Κρήτη

Κορυφαίες οικογενειακές δραστηριότητες στην Κρήτη

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες οικογενειακές δραστηριότητες στην Κρήτη, που υπόσχονται διασκέδαση και περιπέτεια για όλες τις ηλικίες.

 Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά των παραλιών της Κρήτης, όπου η μαλακή άμμος και τα απαλά κύματα προσφέρουν την τέλεια παιδική χαρά για να πλατσουρίσουν και να παίξουν οι μικροί.

Εξερευνήστε τον μαγευτικό κόσμο της αρχαίας ιστορίας της Κρήτης στο Παλάτι της Κνωσού, όπου τα παιδιά μπορούν να θαυμάσουν το μεγαλείο του μινωικού πολιτισμού και να αφήσουν τη φαντασία τους να καλπάσει ανάμεσα σε αρχαία ερείπια και μυθικούς θρύλους.

Για μια μέρα περιπέτειας στην ύπαιθρο, πηγαίνετε στο φαράγγι της Σαμαριάς, όπου μπορείτε να περπατήσετε μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο και να παρατηρήσετε την τοπική άγρια φύση στη διαδρομή.

Κάντε ένα διάλειμμα από τον ήλιο και την άμμο με μια επίσκεψη στο Cretaquarium, όπου τα παιδιά μπορούν να μαγευτούν από τα θαύματα του υποβρύχιου κόσμου και να μάθουν για τη θαλάσσια ζωή μέσα από διαδραστικά εκθέματα και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ολοκληρώστε την οικογενειακή περιπέτειά σας με μια εκδρομή στο Πάρκο Dinosauria, όπου αντίγραφα δεινοσαύρων σε φυσικό μέγεθος περιφέρονται μέσα σε καταπράσινη βλάστηση, προσφέροντας μια συναρπαστική και εκπαιδευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Με αυτές τις κορυφαίες φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες στην Κρήτη, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις και στιγμές με τους αγαπημένους σας.