Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ο απόλυτος οδηγός πακεταρίσματος για καλοκαιρινές αποδράσεις

Ο απόλυτος οδηγός πακεταρίσματος για καλοκαιρινές αποδράσεις

Προετοιμαστείτε για την καλοκαιρινή σας απόδραση με σιγουριά χρησιμοποιώντας τον απόλυτο οδηγό πακεταρίσματος.

Ξεκινήστε λαμβάνοντας υπόψη τον προορισμό σας και τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας για να καθορίσετε τα ρούχα και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Προτιμήστε ελαφριά, αναπνέοντα υφάσματα και ευέλικτα ρούχα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να συνδυαστούν για διαφορετικές περιστάσεις.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας βασικά είδη όπως αντηλιακό, γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο με φαρδύ γείσο για να προστατευτείτε από τις ακτίνες του ήλιου. Ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερό είναι επίσης απαραίτητο για να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια των ταξιδιών σας. 

Όσον αφορά τα υποδήματα, επιλέξτε άνετα παπούτσια για περπάτημα ή σανδάλια για εξερεύνηση, καθώς και ένα ζευγάρι σαγιονάρες ή παπούτσια για νερό για εξορμήσεις στην παραλία. 

Για διακοπές στην παραλία, πάρτε μαζί σας μαγιό, κάλυμμα και πετσέτα παραλίας, καθώς και μια τσάντα παραλίας για να μεταφέρετε τα απαραίτητα. 

Εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας προϊόντα περιποίησης ταξιδιωτικού μεγέθους, φάρμακα και τυχόν απαραίτητες ηλεκτρονικές συσκευές και φορτιστές. 

Για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο και την οργάνωση, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κύβους συσκευασίας ή σακούλες συμπίεσης και να τυλίξετε τα ρούχα σας σε ρολό αντί να τα διπλώσετε. 

Τέλος, μην ξεχάσετε να αφήσετε χώρο στις αποσκευές σας για τα αναμνηστικά που μπορεί να συλλέξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. 

Με αυτό τον οδηγό πακεταρίσματος στα χέρια σας, μπορείτε να περάσετε με άνεση τη διαδικασία της προετοιμασίας και να επικεντρωθείτε στο να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καλοκαιρινή σας απόδραση.