Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης: ένα ταξίδι στο χρόνο και τη φύση

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης: ένα ταξίδι στο χρόνο και τη φύση

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης, αποτελεί μια συναρπαστική μαρτυρία της αξιοσημείωτης φυσικής κληρονομιάς του νησιού.

Στεγασμένο σε ένα σύγχρονο και αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό κτίριο, το μουσείο αυτό προσφέρει μια καθηλωτική και εκπαιδευτική εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Διαθέτει μια εκτεταμένη και ποικίλη συλλογή που καλύπτει τις γεωλογικές εποχές της Κρήτης, με μια σειρά από απολιθώματα, ορυκτά, χλωρίδα και πανίδα που αφηγούνται την ιστορία της εξέλιξης του νησιού.

Στο εσωτερικό του, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, εξερευνώντας τις αρχαίες γεωλογικές διεργασίες που διαμόρφωσαν την Κρήτη και εμβαθύνοντας στα μοναδικά οικοσυστήματά της. Τα συναρπαστικά διαδραστικά εκθέματα, οι καινοτόμες παρουσιάσεις πολυμέσων και οι ενημερωτικές οθόνες επιτρέπουν στους επισκέπτες να κατανοήσουν βαθύτερα τη βιοποικιλότητα και τα γεωλογικά θαύματα του νησιού. Από τα εκπληκτικά απολιθωμένα λείψανα προϊστορικών πλασμάτων μέχρι τις περιπλοκές της τοπικής φυτικής ζωής, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης προσφέρει ένα πλούσιο μωσαϊκό γνώσεων, προκαλώντας βαθιά εκτίμηση για τον φυσικό κόσμο που μας περιβάλλει και το μαγευτικό μεσογειακό νησί της Κρήτης. Είτε είστε λάτρης της φύσης, είτε είστε περίεργος εξερευνητής, είτε μια οικογένεια που αναζητά μια εκπαιδευτική περιπέτεια, αυτό το μουσείο είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε και που εξυμνεί την ομορφιά και την πολυπλοκότητα της φυσικής ιστορίας της Κρήτης.