Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Οι καλύτερες παραλίες της Κρήτης για όλες τις εποχές του χρόνου

Οι καλύτερες παραλίες της Κρήτης για όλες τις εποχές του χρόνου

Η Κρήτη είναι ένας προορισμός με εκπληκτικές παραλίες που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο.

Από τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού μέχρι τις πιο δροσερές και ήρεμες εποχές της άνοιξης και του φθινοπώρου, το νησί προσφέρει παραλίες που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και προτίμηση.

Μια από τις πιο διάσημες παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε όλο το χρόνο είναι το Ελαφονήσι, γνωστό για τα κρυστάλλινα νερά και τη ροζ άμμο του. Την άνοιξη και το φθινόπωρο, όταν τα πλήθη έχουν αραιώσει, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά αυτής της εξωτικής τοποθεσίας. Αξίζει επίσης να εξερευνήσετε τους μικρούς όρμους γύρω από την κύρια παραλία, που προσφέρουν πιο απομονωμένα και ήσυχα σημεία για χαλάρωση.

Η παραλία του Μπάλου, με τα σμαραγδένια νερά και τη λευκή άμμο, είναι ιδανική για μια επίσκεψη κατά τους πιο ήσυχους μήνες. Αν και η πρόσβαση μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, η εκπληκτική θέα και η γαλήνια ατμόσφαιρα την άνοιξη και το φθινόπωρο κάνουν την προσπάθεια να αξίζει τον κόπο.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι η παραλία Πρέβελη, διάσημη για το ποτάμι που εκβάλλει στη θάλασσα και το φοινικόδασος που την περιβάλλει. Οι ανοιξιάτικοι και φθινοπωρινοί περίπατοι κατά μήκος του ποταμού προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, μακριά από τη φασαρία του καλοκαιριού.

Για όσους αναζητούν μια πιο ήσυχη παραλία, τα Φαλάσαρνα είναι ιδανικά την άνοιξη και το φθινόπωρο. Τα γαλαζοπράσινα νερά της και η ατελείωτη αμμώδης παραλία της προσφέρουν ένα γαλήνιο καταφύγιο για κάθε εποχή.

Ανακαλύψτε την ομορφιά των παραλιών της Κρήτης σε κάθε εποχή και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στα ξενοδοχεία μας, όπου προσφέρουμε άνεση και φιλοξενία όλο το χρόνο.