Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ρομαντικές βόλτες στην Κρήτη

Ρομαντικές βόλτες στην Κρήτη

Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι του μέλιτος, ένα ταξίδι επετείου ή απλώς μια ρομαντική απόδραση, η Κρήτη έχει πολλές επιλογές για όμορφες ρομαντικές βόλτες.

Ένας από τους πιο κλασικούς ρομαντικούς περιπάτους στην Κρήτη είναι ο περίπατος κατά μήκος του ενετικού λιμανιού στην πόλη των Χανίων. Με τα γοητευτικά στενά δρομάκια, τα ιστορικά κτίρια και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, το λιμάνι είναι το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική βραδινή βόλτα. Καθώς περπατάτε, φροντίστε να σταματήσετε και να απολαύσετε λίγη από την τοπική κουζίνα σε μια από τα πολλά τοπικά εστιατόρια του λιμανιού.

Αν προτιμάτε μια πιο χαλαρή βόλτα, σκεφτείτε μια βόλτα στο χωριό της Πλάκας. Στην καρδιά του νησιού, η Πλάκα είναι ένα γοητευτικό χωριό με στενά δρομάκια, πέτρινα σπίτια και όμορφη θέα στη γύρω εξοχή. Καθώς περπατάτε μέσα στο χωριό, φροντίστε να σταματήσετε και να επισκεφθείτε τα τοπικά καταστήματα και τις ταβέρνες και να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

Τέλος, καμία ρομαντική βόλτα στην Κρήτη δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς μια επίσκεψη σε μια από τις πολλές παραλίες του νησιού. Από την απαλή λευκή άμμο του Ελαφονησίου μέχρι τα κρυστάλλινα νερά του Μπάλου, υπάρχουν πολλές παραλίες που θα θέλετε να απολαύσετε με το ταίρι σας. Κάντε έναν χαλαρό περίπατο κατά μήκος της ακτής και απολαύστε τον ήχο των κυμάτων ή βρείτε ένα απομονωμένο μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα.

Αν λοιπόν σχεδιάζετε ένα ρομαντικό ταξίδι η Κρήτη σίγουρα είναι ο κατάλληλος προορισμός! Η ρομαντική σας βόλτα είναι βέβαιο ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.