Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Τέλεια σημεία για ζευγάρια στο Ηράκλειο

Τέλεια σημεία για ζευγάρια στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο, με το γοητευτικό μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, είναι ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση.

 Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση είτε απλά απολαμβάνετε χρόνο μαζί, αυτά τα σημεία θα κάνουν την απόδρασή σας αξέχαστη. 

Ξεκινήστε τη ρομαντική σας περιπέτεια με μια επίσκεψη στο φρούριο Κούλες, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος. Το φρούριο, με την πλούσια ιστορία του και την εκπληκτική θέα, αποτελεί το τέλειο σκηνικό για μια ρομαντική στιγμή. Στη συνέχεια, περπατήστε χέρι-χέρι κατά μήκος του λιμανιού, απολαμβάνοντας την ομορφιά του Ηρακλείου.

Αφεθείτε σε μια εμπειρία οινογνωσίας στο οινοποιείο Λυραράκη, που βρίσκεται στη γραφική εξοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο. Αυτός ο οικογενειακός αμπελώνας προσφέρει οικείες γευσιγνωσίες των βραβευμένων κρασιών του, με φόντο τους λόφους και τους καταπράσινους αμπελώνες. Απολαύστε ένα ποτήρι από τα καλύτερα κρασιά τους, ενώ απολαμβάνετε τοπικά τυριά και λιχουδιές, δημιουργώντας ένα τέλειο σκηνικό για ρομαντισμό.

Ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα στην Αγία Πελαγία. Αυτό το γοητευτικό παραθαλάσσιο χωριό προσφέρει πολλά εστιατόρια όπου μπορείτε να γευτείτε φρέσκα θαλασσινά, ενώ τα κύματα αγκαλιάζουν απαλά την ακτή. Η γαλήνια ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τις γεύσεις της Κρήτης, δημιουργεί μια αξέχαστη γευστική εμπειρία για ζευγάρια.

Για ένα άγγιγμα ιστορίας, εξερευνήστε μαζί το παλάτι της Κνωσού. Περιπλανηθείτε στα αρχαία ερείπια και φανταστείτε τους θρύλους που διαδραματίζονταν κάποτε εκεί. Το να μοιραστείτε αυτή την πολιτιστική εμπειρία προσθέτει βάθος στη ρομαντική σας απόδραση.

Με τις μαγευτικές τοποθεσίες και τα γαλήνια τοπία του, το Ηράκλειο προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια ρομαντική απόδραση. Μείνετε στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα ρομαντικά σημεία και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.