Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ναυτικά ταξίδια και εκδρομές με σκάφος στις ακτές της Κρήτης

Ναυτικά ταξίδια και εκδρομές με σκάφος στις ακτές της Κρήτης

Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο γαλήνης και περιπέτειας, καθώς ξεκινάτε ναυτικά ταξίδια και εκδρομές με σκάφος γύρω από την εκπληκτική ακτογραμμή της Κρήτης.

 Με τα γαλάζια νερά της, τους απόκρημνους βράχους και τους κρυμμένους όρμους της, η Κρήτη προσφέρει έναν παράδεισο για τους ναυτικούς, όπου κάθε ταξίδι υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες και εκπληκτικές εικόνες.

Επιβιβαστείτε σε μια παραδοσιακή ξύλινη βάρκα ή ναυλώστε ένα κομψό γιοτ και σαλπάρει κατά μήκος της άγριας ακτογραμμής του νησιού, όπου απομονωμένες παραλίες και μυστικοί όρμοι περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Νιώστε την απαλή αύρα της θάλασσας στο πρόσωπό σας καθώς γλιστράτε πάνω από τα γαλαζοπράσινα νερά, θαυμάζοντας τους δραματικούς βράχους και τους πανύψηλους βραχώδεις σχηματισμούς που πλαισιώνουν την ακτή.

Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά για να κολυμπήσετε με αναπνευστήρα ανάμεσα στη ζωντανή θαλάσσια ζωή, να εξερευνήσετε υποβρύχιες σπηλιές ή απλώς να απολαύσετε την ηρεμία της ανοιχτής θάλασσας. Στην πορεία, αγκυροβολήστε σε απομονωμένους όρμους για να κολυμπήσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να απολαύσετε ένα χαλαρό πικνίκ στο κατάστρωμα, καθώς απολαμβάνετε τον μεσογειακό ήλιο.

Είτε αναζητάτε την περιπέτεια, τη χαλάρωση ή απλώς την ελευθερία της ανοιχτής θάλασσας, η ιστιοπλοΐα στην Κρήτη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με τη φύση και να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς των ακτών του νησιού. Σηκώστε τα πανιά, χαράξτε την πορεία σας και ξεκινήστε για μια ναυτική ταξίδι γεμάτο γαλήνη, ομορφιά και απεριόριστες δυνατότητες.

Γνωρίστε τη γοητεία των παραθαλάσσιων χωριών της Κρήτης καθώς πλέετε κατά μήκος της βόρειας ακτής, σταματώντας για να εξερευνήσετε τα γραφικά λιμάνια και να απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένα θαλασσινά σε παραδοσιακές ταβέρνες. Ή επιχειρήστε να πάτε στις νότιες ακτές για να ανακαλύψετε απομονωμένες παραλίες και παρθένους κόλπους που είναι προσβάσιμοι μόνο με σκάφος. Αγκυροβολήστε σε ειδυλλιακά μέρη όπως η παραλία Πρέβελη, όπου οι φοίνικες λικνίζονται στο απαλό αεράκι και τα καθαρά νερά σας προσκαλούν για ένα δροσιστικό μπάνιο.

Κάθε στιγμή που περνάει, βυθιστείτε στην ομορφιά και την ηρεμία της Μεσογείου, αφήνοντας πίσω σας τις έγνοιες του κόσμου καθώς πλέετε προς τον ορίζοντα. Είτε λοιπόν είστε έμπειρος ιστιοπλόος είτε περιπετειώδης για πρώτη φορά, ορίστε την πορεία σας για την Κρήτη και ξεκινήστε μια θαλάσσια οδύσσεια που δεν μοιάζει με καμία άλλη.