Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Βιωματικές ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Βιωματικές ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Ξεκινήστε μια συναρπαστική εξερεύνηση στα σαγηνευτικά βάθη της ιστορίας με τις καθηλωτικές ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, έναν θησαυρό αρχαίων αντικειμένων και πολιτιστικών θησαυρών που βρίσκεται στην καρδιά της ζωντανής πρωτεύουσας της Κρήτης.

 Βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία και κληρονομιά του νησιού καθώς εξερευνάτε τις εκτεταμένες συλλογές του μουσείου, οι οποίες καλύπτουν πάνω από 5.000 χρόνια πολιτισμού.

Γυρίστε πίσω στο χρόνο καθώς περιπλανιέστε στις αίθουσες του μουσείου, θαυμάζοντας τα εξαίσια κεραμικά, τα περίτεχνα γλυπτά και τα ανεκτίμητης αξίας αντικείμενα που προσφέρουν μια εικόνα της ζωής του Μινωικού, του Ρωμαϊκού και του Βυζαντινού πολιτισμού. Ανακαλύψτε εμβληματικά αριστουργήματα, όπως το μινωικό ειδώλιο της θεάς φιδιού και ο δίσκος της Φαιστού, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό κεφάλαιο στο ιστορικό παρελθόν της Κρήτης.

Βυθιστείτε στα αξιοθέατα, τους ήχους και τις ιστορίες της αρχαίας Κρήτης, καθώς ξεκινάτε ξεναγήσεις με επικεφαλής έμπειρους αρχαιολόγους και ιστορικούς. Αποκτήστε μια βαθύτερη κατανόηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού, καθώς μαθαίνετε για αρχαίες τελετουργίες, έθιμα και πεποιθήσεις που διαμόρφωσαν την πορεία της ιστορίας.

Ζήστε τη συγκίνηση της αρχαιολογικής ανακάλυψης από πρώτο χέρι, καθώς αποκαλύπτετε κρυμμένους θησαυρούς και αποκρυπτογραφείτε αρχαίες επιγραφές κατά τη διάρκεια διαδραστικών εργαστηρίων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Είτε είστε λάτρης της ιστορίας, είτε λάτρης της τέχνης, είτε απλά περίεργος για τα θαύματα του παρελθόντος, μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου υπόσχεται ένα εμπλουτιστικό και αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο.