Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Πώς να παραμείνετε δροσεροί στις καλοκαιρινές διακοπές

Πώς να παραμείνετε δροσεροί στις καλοκαιρινές διακοπές

Ξεπεράστε τη ζέστη και παραμείνετε δροσεροί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας ταξιδιών με αυτές τις απλές συμβουλές.

Ξεκινήστε ντύνοντας με ελαφριά, αναπνέοντα ρούχα από φυσικά υφάσματα, όπως βαμβάκι ή λινό, για να επιτρέψετε την κυκλοφορία του αέρα και να αποφύγετε την υπερθέρμανση.

Μείνετε ενυδατωμένοι πίνοντας άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους ή σε ζεστά κλίματα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε μαζί σας ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερό για να το γεμίζετε εν κινήσει και να παραμένετε δροσεροί.

Αναζητήστε σκιά όποτε είναι δυνατόν για να αποφύγετε τις άμεσες ακτίνες του ήλιου και να μειώσετε τη θερμοκρασία του σώματός σας. Αναζητήστε σκιερά σημεία κάτω από δέντρα, ομπρέλες ή τέντες και κάντε διαλείμματα σε εσωτερικούς χώρους με κλιματισμό όταν χρειάζεται.

Δροσιστείτε γρήγορα εφαρμόζοντας μια κρύα κομπρέσα ή μια υγρή πετσέτα σε σημεία με παλμό, όπως οι καρποί, ο λαιμός και οι κροτάφοι σας. Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας έναν φορητό ανεμιστήρα ή ένα φορητό σπρέι ψεκασμού για να δημιουργήσετε το δικό σας δροσιστικό αεράκι εν κινήσει.

Σχεδιάστε τις δραστηριότητές σας με σύνεση, προγραμματίζοντας τις υπαίθριες περιπέτειες κατά τη διάρκεια των δροσερών πρωινών ή βραδινών ωρών, όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο άνετες. Προγραμματίστε τα αξιοθέατα σε εσωτερικούς χώρους (π.χ. μουσεία) για τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας για να παραμείνετε δροσεροί και να αποφύγετε την υπερθέρμανση.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού και να απολαύσετε τα ταξίδια σας με άνεση, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη και δροσερή εμπειρία όπου κι αν σας οδηγήσουν οι περιπέτειές σας.