Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Μονοπάτια πεζοπορίας και ορεινή εξερεύνηση στην Κρήτη

Μονοπάτια πεζοπορίας και ορεινή εξερεύνηση στην Κρήτη

Το ορεινό ανάγλυφο της Κρήτης προσκαλεί τους τυχοδιώκτες να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ανακάλυψης ανάμεσα στις απόκρημνες κορυφές και τα μαγευτικά τοπία της.

Από πανύψηλες κορυφές μέχρι καταπράσινες κοιλάδες, τα μονοπάτια πεζοπορίας του νησιού προσφέρουν μια ματιά στην άγρια ομορφιά και την αδάμαστη άγρια φύση του.

Διασχίστε αρχαία μονοπάτια και δαιδαλώδη μονοπάτια καθώς εξερευνείτε τα ποικίλα οικοσυστήματα των βουνών της Κρήτης. Ανεβείτε σε μεγάλα ύψη, όπου οι πανοραμικές εικόνες εκτείνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, αποκαλύπτοντας το συνονθύλευμα από δάση, λιβάδια και βραχώδεις εξάρσεις που καθορίζουν το αλπικό τοπίο του νησιού.

Ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς κατά μήκος της διαδρομής, από απομονωμένους καταρράκτες που πέφτουν σε δροσερές ορεινές πισίνες μέχρι απομακρυσμένα χωριά που είναι φωλιασμένα ανάμεσα σε αναβαθμισμένες πλαγιές λόφων. Συναντήστε ένα πλούσιο μωσαϊκό χλωρίδας και πανίδας, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων ορχιδέες, ενδημικά είδη και ασύλληπτα άγρια ζώα που αποκαλούν τα βουνά της Κρήτης σπίτι τους.

Είτε είστε ένας έμπειρος ορειβάτης που αναζητά μια πρόκληση είτε ένας περιστασιακός πεζοπόρος που θέλει να επανασυνδεθεί με τη φύση, τα ορεινά θαύματα της Κρήτης προσφέρουν κάτι για κάθε τυχοδιώκτη. Δέστε λοιπόν τις μπότες σας, πάρτε το σακίδιό σας και ξεκινήστε για μια αλπική εξερεύνηση που υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες και απέραντη ομορφιά μέσα στο άγριο μεγαλείο των βουνών της Κρήτης.