Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Εξερευνώντας τα αρχαία ερείπια του παλατιού της Κνωσού

Εξερευνώντας τα αρχαία ερείπια του παλατιού της Κνωσού

Ξεκινήστε μια περιπέτεια στο χρόνο καθώς εξερευνείτε τα αρχαία ερείπια του παλατιού της Κνωσού, μια απόδειξη της πλούσιας ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

Τοποθετημένο κοντά στο Ηράκλειο, το Παλάτι της Κνωσού αποτελεί το επίκεντρο του Μινωικού πολιτισμού, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ματιά σε μια περασμένη εποχή μύθων και θρύλων.

Βαδίστε στα βήματα αρχαίων ηγεμόνων και τυχοδιωκτών καθώς περιπλανιέστε στους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τα δωμάτια αυτού του αρχαιολογικού θαύματος. Θαυμάστε τις περίτεχνες τοιχογραφίες, τις ζωντανές τοιχογραφίες και την περίπλοκη αρχιτεκτονική που κοσμούν τους τοίχους του παλατιού, η καθεμία από τις οποίες αφηγείται μια ιστορία ενός πολιτισμού που άκμασε πριν από 3.000 χρόνια.

Ανακαλύψτε τα μυστικά του θρυλικού Μινώταυρου και του μυθικού λαβύρινθου καθώς εξερευνάτε το εκτεταμένο συγκρότημα, με την καθοδήγηση έμπειρων αρχαιολόγων και ιστορικών. Βυθιστείτε στα μυστήρια του παρελθόντος καθώς αποκαλύπτετε αντικείμενα και ευρήματα που ρίχνουν φως στην καθημερινή ζωή, τις τελετουργίες και τις πεποιθήσεις των Μινωιτών.

Είτε είστε λάτρης της ιστορίας, είτε φανατικός εξερευνητής, είτε απλά περίεργος για τα θαύματα του αρχαίου κόσμου, μια επίσκεψη στο Παλάτι της Κνωσού υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη θαύματα, ίντριγκες και ανακαλύψεις. Μη χάσετε την ευκαιρία να ξετυλίξετε τα μυστήρια αυτού του εμβληματικού αρχαιολογικού χώρου και να εντρυφήσετε στη συναρπαστική ιστορία της Κρήτης.