Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Μια μέρα ευδαιμονίας στην παραλία του Ελαφονησίου

Μια μέρα ευδαιμονίας στην παραλία του Ελαφονησίου

Αποδράστε στον παράδεισο με μια ευτυχισμένη μέρα στην παραλία Ελαφονήσι, ένα πραγματικό στολίδι της Μεσογείου που βρίσκεται κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της Κρήτης.

 Φημισμένο για την απαλή ροζ άμμο και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά του, το Ελαφονήσι γοητεύει τους επισκέπτες με την απαράμιλλη ομορφιά και την ήρεμη ατμόσφαιρά του.

Περάστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τον ζεστό μεσογειακό ήλιο καθώς αράζετε στην παρθένα ακτογραμμή, νιώθοντας την απαλή άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας και ακούγοντας τον απαλό χτύπο των κυμάτων. Κάντε μια αναζωογονητική βουτιά στα καταγάλανα νερά, ιδανικά για κολύμπι, κολύμπι με αναπνευστήρα ή απλά για να περπατήσετε στα ρηχά.

Εξερευνήστε τα φυσικά θαύματα του Ελαφονησίου, από τους μοναδικούς αμμόλοφους και τους βραχώδεις όρμους μέχρι τη ζωντανή θαλάσσια ζωή και την πλούσια παράκτια βλάστηση. Ανακαλύψτε κρυφές εσοχές και απομονωμένα σημεία κατά μήκος της ακτογραμμής, που προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία για απομόνωση και περισυλλογή μέσα στο εκπληκτικό περιβάλλον.

Αφεθείτε σε ένα χαλαρό πικνίκ στην παραλία ή απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα σε μια από τις γοητευτικές παραθαλάσσιες ταβέρνες, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε φρέσκα θαλασσινά και παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Είτε αναζητάτε χαλάρωση, περιπέτεια ή απλώς μια στιγμή γαλήνης, η παραλία Ελαφονήσι υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας αφήσει αναζωογονημένους, ανανεωμένους και με τη λαχτάρα να επιστρέψετε σε αυτόν τον παράδεισο που βρήκατε.